Bison Silicon neutral transparent 280 ml

107 lei
Adaugă în coş
este în stoc
  • Producător Alte
Adeziv de calitate superioară, neutral, permanent elastic, rezistent la contactul cu apa, utilizat în aplicaţii din domeniul construcţiilor. Este indicat pentru etanşarea căzilor de baie acrilice şi pentru pereţii căzilor de baie din plastic.

Indicat pentru etanşarea îmbinărilor supuse unor mişcări, rosturi de dilataţie şi conexiune, fisuri şi crăpături în diferite aplicaţii din construcţii, în şi în jurul casei, la maşină, barcă şi caravană.

Rezistenţă la contactul cu apa (de mare);
Rezistenţă la radiaţii UV şi umiditate;
Rezistenţă la mucegai;
Neutral, nu conţine acid;
Aderenţă excelentă;
Fără amorsă;
Elasticitate permanentă;
Rezistenţă la chimicale;
Nu se decolorează;
Rezistenţă la temperaturi cuprinse între -40°C şi +100°C;
Uşor de utilizat. Culori: alb, gri, maro, negru, transparent.


Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului. ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi la dimensiunea dorită. Asiguraţi-vă că laţimea rostului este cuprinsă între 6mm şi 20 mm. Adâncimea îmbinării depinde de lăţimea acesteia. Până la 12mm menţineţi o adâncime de 6mm. Peste această lăţime. adâncimea îmbinării este jumătate din dimensiunea lăţimii. Introduceţi etanşeizantul în îmbinare şi neteziti în timp de 10 min. cu ajutorul unui cuţit umezit cu o soluţie de apă şi săpun sau cu Spatula Multifuncţională Bison Silicone Multitool. Îndepărtaţi banda de mascare. imediat ce aţi terminat operaţiunea. O peliculă se va forma după aproximativ 15min.