Bison Poly Max MS Polimer transparent 300 gr

192 lei
Adaugă în coş
este în stoc
  • Producător Bison

Adeziv si etanşeizant de construcţii, universal de calitate superioară pe bază de MS polimer. Recomandat pentru lipirea, fixarea şi etanşarea oricăror tipuri de materiale (de construcţii) pe orice suprafaţă* uscată sau umedă (netedă, poroasă şi non-poroasă).


Transparent 100%.


Caracteristici:


Aderenţă finală foarte puternică;

Elasticitate permanentă

Uz interior şi exterior;

Poate fi vopsit (testaţi în prealabil);

Bună capacitate de umplere;

Rezistă la temperaturi cuprinse între -40°C şi +100°C;

Rezistenţă la apă, UV şi intemperii;

100% adeziv, nu se contractă;

Lipeşte şi materiale uşor umede;

Nu conţine solvenţi;

Rezistenţă la mucegai;

Aderenţă excelentă fară amorsă;

Fără acid;

Inodor;

Duză reutilizabilă.

Timp de uscare/întărire**:


peliculizare: aprox. 10 - 15 minute;

manipulare: aprox. 2 ore;

raport de uscare/întărire: aprox. 2mm / 24 ore;

întărire finală: aprox. 4 ore.

**Timpul de uscare poate varia în funcţie de tipul suprafeţei, cantitatea de produs utilizată, umiditatea şi temperatura ambientală.


*Nu lipeşte PE (polietilenă), PP (polipropilenă), PTFE (teflon) şi bitum.
Lipire şi fixare: Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului, ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi la minim 0,5 cm. Etanşare: decupaţi duza oblic, în funcţie de dimensiunea îmbinării. Lipire şi fixare: aplicaţi adeziv în linii sau puncte pe o singură parte (la 20 - 40cm). Aplicaţi întotdeauna adeziv în colţuri şi pe margini. Îmbinaţi părţile în poziţia corectă (nu mai târziu de 10 minute de la aplicare) şi presaţi ferm sau bateţi uşor cu un ciocan de cauciuc. Dacă este necesar, asiguraţi suport materialelor grele timp de 24 de ore. Etanşare: introduceţi adezivul în zona de etanşare cu ajutorul aplicatorului. Uniformizaţi adezivul (nu mai târziu de zece minute de la aplicare) cu un cuţit sau cu degetul umed (de preferat cu soluţie de apă şi săpun). Neteziţi îmbinarea pe verticală de jos în sus. Se va forma o peliculă după aprox. 15 minute. După câteva zile se va întări complet.