Bison Montagekit Super Strenght 350 ml

104 lei
Adaugă în coş
este în stoc
  • Producător Bison

Adeziv de construcţii de calitate superioară, cu capacitate de umplere, universal, cu aderenţă iniţială foarte bună, pe bază de cauciuc neoprenic.


Indicat pentru lipirea puternică a tuturor tipurilor de materiale (de construcţii) precum, lemn, piatră, metal şi o varietate de materiale sintetice pe aproximativ orice suprafaţă: piatră, beton, lemn, metal, sintetice, decoraţiuni, gips carton, etc.


Foarte puternic;

Aderenţă iniţială foarte puternică;

Elasticitate permanentă;

Capacitate de umplere;

Indicat şi pentru suprafeţe neuniforme;

Aderenţă rapidă;

Rezistenţă la umiditate şi căldură.


Aplicaţi adeziv în linii sau puncte la o distanţă de 20-40cm în funcţie de greutatea materialului. Asiguraţi-vă că adezivul este aplicat în colţuri şi pe margini. Atunci când aplicaţi adezivul pentru lipirea unor suprafeţe mai mari. dispersaţi pe toata suprafaţa (aplicarea se face pe o singură parte) cu ajutorul unui şpaclu zimţat. Lipiţi părţile destinate lipirii imediat printr-o mişcare de alunecare şi presaţi ferm. Se mai pot efectua corecţii de poziţie. Pentru materialele aflate sub tensiune sau neporoase aplicaţi metoda “Power Bonding”: fixaţi materiale. presaţi şi detasaţi imediat. Lăsaţi să se usuce timp de 5 minute. fixate în acelaşi loc şi presaţi sau tapaţi ferm. Nu se mai pot face ajustări de poziţie.